Sök, finn och lägg in feministiska evenemang.

UTLYSNING: Feministiskt extraknäck på FemPers!

2017-09-14 | FemPers padlock

ANNONS

Feministiskt perspektiv letar ny kalendarieredaktör med start i oktober. Tjänsten motsvarar 10 procent av en heltid och arbetet kan bedrivas i delvis egen regi, på valfri arbetsplats med två tydliga deadlines i veckan. Möjlighet att närvara vid minst ett redaktionsmöte/månad i Stockholm är en förutsättning.

FAKTA/FEMINISTISKT PERSPEKTIV:

Feministiskt perspektiv är prenumerations- och presstödsfinansierad nyhetstidning på webben. Tidningen utkommer tisdagar och fredagar året om och är delvis endast tillgänglig för betalande prenumeranter.

Feministiskt perspektiv är en partipolitiskt obunden, oberoende feministisk tidning som behandlar inrikes- och utrikes nyheter, ekonomi, sport, kultur och forskning.

Innan du söker tjänsten vill vi uppmuntra dig att läsa igenom tidningen. Om du ej prenumererar framgår det i rulllisten vilka artiklar som är upplåsta för ickebetalande läsare.

Vi söker dig med brett intresse, kunskaper och kontakter inom feministisk aktivism, scen- och folkbildning som kan eller vill lära dig mer om text- och webbredigering.

Vi ser gärna att du är noggrann, språkligt stilsäker och hemtam i sociala medier. Vana av feministisk organisering är ett plus.

Vi lägger ett intersektionellt perspektiv på redaktionens sammansättning och kommer att ta hänsyn till detta vid tillsättningen.

Feministiskt perspektiv har kollektivavtal och tillämpar likalön.

Bifoga relevanta meriter, konton i sociala medier och beskriv dig och dina feministiska erfarenheter kortfattat och skicka din ansökan till info@feministisktperspektiv.se senast den 22 september. Rubricera mailet ”Kalendarieredaktör”.

För frågor, kontakta Anna-Klara Bratt på mail anna-klara.bratt@feministisktperspektiv.se eller via telefon: 070-772 17 52

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: