Vi flaggar rött på första maj!


🚩 FIRA 1 MAJ OCH TA STÄLLNING FÖR EN VÄLFÄRD FÖR OSS ALLA - INTE BARA DE RIKASTE 🚩

Vi ställer inte in - vi ställer om! Under tider av pandemi så får vi hitta nya sätt att fira arbetarrörelsens högtidsdag! Därför uppmanar vi i Vänsterpartiet Södermalm alla medlemmar och sympatisörer att hänga ut något rött från fönstret eller balkongen på 1 maj för att visa solidaritet med alla som kämpar i bland annat sjukvården och äldreomsorgen. ❤️

Det finns ett enormt politiskt ansvar där vården både fått för lite resurser men framförallt att resurserna gått till privata vinster och inte till att rusta sjukvården för att klara samhällskriser. Vi stockholmare behöver mer än någonsin en välfärd som är till för oss alla - inte bolagens aktieutdelningar. Har du inga röda tyger hemma? Misströsta ej! Det fixar vi! Kom och hämta tyger på medis lördagen den 24april mellan 12-15.

För de som är i riskgrupp och inte har vaccin eller annan orsak till att vara försiktig med att vistas offentlig kommer vi att ordna leverans. Mer information om detta kommer!

Vill du göra mer än att bara flagga rött på 1 maj!? Bli medlem i Vänsterpartiet och var med när vi mobiliserar för en valrörelser där vi utmanar högerns privatiseringar och nedskärningar! ✊🚩 https://vansterpartietweb.azurewebsites.net/#/newregister

Bjud gärna in era vänner så visar vi Stockholms styret att vi är många som vill se en välfärd som fungerar för oss alla - inte bara de rikaste! 🚩🚩🚩

När: 1 maj 2021 20:00 - 1 maj 2021 21:00

Var: Medborgarplatsen / Stockholm

Arrangör: Vänsterpartiet Södermalm