Peña a lo Zoom


Vänner! Saknar ni också att gå på en ”peña”, en typisk fest med trubadur, dans och billigaste chilenska vinet man kan få tag på? Vad gör man efter en 1 maj-dag, med hågkomstceremoni, zoom-kör eller nostalgiska videoklipp?

Vi saknar er också, så vi vill samlas kamrater emellan! Vi gör slag i saken och håller en digital peña, ”Peña a la zoom”.

Vi planerar ett enkelt program, med sång, musik och dikter. Vi framför hälsningar från Chile och andra hörn i världen men framförallt att vi skapar programmet tillsammans och gör det vi brukar göra men på ett annat sätt. Vill ni vara med på detta initiativ?

Programmet är tänkt att endast innehålla kulturella inslag med fokus på internationell solidaritet. Vi sparar talen till nästa 1 maj och hoppas kunna ses IRL då!

Vårt mål är att även kunna starta en solidarisk insamling till en organisation i Chile. Vi avslutar kvällen med att lyssna på musik tillsammans i vår spellista: Peña a lo Zoom 1 maj 2021 - DÖTTRAR på Spotify.

Detaljer: När?: 1 maj 2021 kl. 17.30-19.00 (sen kan vi lyssna på musik tillsammans, mima, dansa eller skandera ihop så länge vi orkar). Var: Zoom (digitalt videomötesverktyg), kommer även att sändas live på vår Facebooksida. Vem?: Alla som vill vara med och skriver under på Döttrars värdegrund om feministisk och humanistisk intersektionalitet och internationell solidaritet. Hur?: Kulturellt inslag. Max 3 minuter (vill du spela fler låtar, eller ha mer tid får gärna höra av dig till oss).

Med kulturellt inslag menar vi både musik, poesi och dans men har du något annat du skulle vilja framföra såsom till exempel spoken word, en performance eller något annat är du också välkommen! Maila oss så fort som möjligt så att vi kan planera och peppa publiken att komma!

När: 1 maj 2021 17:30 - 1 maj 2021 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Döttrar för Internationell Solidaritet