RFSU Grundutbildning Online 25/4 2021


Information, läs detta innan du anmäler dig:

Här anmäler du dig till RFSU:s grundutbildning "Engagera dig sexualpolitiskt" som hålls på distans söndagen 25:e april kl. 10.00-15.30. För att gå grundutbildningen behöver du vara medlem i RFSU, vilket du enkelt kan bli här: https://www.rfsu.se/medlem

Sista anmälningsdag är 21/4. Mail med information och länk till mötet i Zoom kommer att skickas ut dagen efter. OBSERVERA att mail från RFSU ibland kan hamna i skräppost, så dubbelkolla där. Har du inte fått något mail från oss angående utbildningen efter den 22/4 vill vi att du mejlar ansvarig ellen.berkemar@rfsu.se så du hinner få länken och information i tid.

Anmälan till grundutbildningen är bindande, om du skulle få förhinder eller bli sjuk anmäler du detta senast 22:a april genom att maila ellen.berkemar@rfsu.se. För anmälda som inte dyker upp och inte har anmält frånvaro tas ut en avgift om 500 kronor.

För att delta behöver du ha tillgång till en dator med kamera och ett headset med mikrofon.

Max antal deltagare på utbildningen är 20. Vid många sökande kommer vi att prioritera nya medlemmar som aldrig gått utbildningen tidigare. Vi kommer också prioritera en blandad grupp där flera av RFSU:s lokalföreningar finns representerade, och i tredje hand gäller först till kvarn. Om den här utbildningen skulle bli full kommer fler tillfällen att hållas inom kort.

När: 25 april 2021 10:00 - 25 april 2021 15:30

Var: / Digital

Arrangör: RFSU