Kommunpolitiskt tjafs - vad vill Lisa Palm med Stockholm?


Slå dig ner med en kaffe och lyssna på vad som är det senaste inom Stockholmspolitiken. Nu tar vi sikte mot valet 2022! ☕️

Högerstyret i staden, bestående av Alliansen och Miljöpartiet, gör sitt bästa för att montera ner välfärden, sälja ut allmännyttan och lägga ner alla jämställdhetssatsningar som vi införde under våra fyra år vid makten. Det är nedskärningspolitik som slår mot kvinnor och barn. Men Feministiskt initiativ är naturligtvis inte tysta! Varje dag tar vi fighten för att Stockholm ska bli en välfärdsstad att lita på. Nu bjuder vår gruppledare Lisa Palm in medlemmarna för att prata om det senaste nytt i politiken. Vi gör en tillbakablick till valet 2018 och hur vi arbetat sedan dess, för att sedan fokusera på nästa val.

• Vad har pandemin inneburit för politiken? • Vilka förslag har Fi drivit sedan 2018? • Hur funkar det att sitta i opposition?

Skicka in dina frågor via formuläret så kommer Lisa Palm förhoppningsvis kunna besvara dessa: https://forms.gle/M2tSi2RQrJWq3s95A

När: 13 april 2021 19:00 - 13 april 2021 20:00

Var: / Digital

Arrangör: Feministiskt initiativ Stockholm