Konference: STOP vold mod kvinder!


STOP vold mod kvinder!

En konference om kvinders rettigheder, mænds vold, samfund- og folkeoplysningskrise. Vi (gen)inviterer til konference, denne gang online, som vil blive live-streamet fra Folketinget d. 8. marts kl 13:00-16:00. Tilmeld via mail nederst. Vi vil tale med politikerne om hvordan vold påvirker kvinder, og hvordan vi kan forebygge volden gennem uddannelse, oplysning og kulturforandring.

Vi aflyste konferencen d. 21. november 2020, grundet corona. I stedet mødtes vi den 25. november på International Dag for Afskaffelse af Vold mod Kvinder foran Christiansborg og dannede en menneskekæde (med god afstand) og råbte følgende krav op: 1. Voldsforebyggende undervisning tidligt i folkeskolerne 2. Gratis, synlig og akut terapi til voldsudsatte, også 20+ år efter vold 3. Et separat ligestillingsministerium, hvor mænds vold karakteriseres som en samfundskrise

Den 8. marts tager vi igen fat i kravene igen og denne gang har vi inviteret eksperter ind; det vil sige personer som har været udsat for vold, vidensperson der arbejder på området og kønsforskere til at dele erfaringer i det videre arbejde, med politikerne på Christiansborg. Vi vil vise politikerne hvordan kvinder i Danmark, er i krig, fordi der findes trusler om vold i alle afkroge af samfundet. Det er vigtigt, at vi afslutter frygt og håbløsheder, som forhindrer kvinder i at handle og deltage ligeligt i samfundets demokratiske udvikling.

Talerne og program vil blive offentliggjort midt i februar. Tilmelding til konferencen skal ske via e-mail Stopvoldmodkvinder@gmail.com

När: 8 mars 2021 13:00 - 8 mars 2021 16:00

Var: / Digital

Arrangör: Center for Magtanalyse, Kvinder gør modstand