Normkreativ Balett för vuxna nybörjare 5 ggr


Till känslofull, medryckande populärmusik lär vi oss att dansa balett, enkelt, klassiskt och lustfyllt Corona säkerhet: Max 10 deltagare, handtvätt före!

✯✰∗•°˚°•.¸¸❤¸¸.•¨✰♫♪♪♫•*¨

Vi är fria att uttrycka oss i alla könsroller och tränar sceniskt uttryck och gestaltande tillsammans, utifrån en självvald karaktär eller känsla. Vi tränar stolthet, elegans, resning, styrka och teknik. Vi klär oss som vi själva vill och är bekväma och fina med.

Plats: Bagarmossens Folkets Hus, Spegelsalen Bra att ta med: vattenflaska, det kan bli svettigt!! Tid: Sön 13.30-14.15 Datum: 28 FEB + 14, 21, 28 MARS + 7 APRIL Pris: 750kr Lärare: Alexandra Esser

Anmälan: till alexajungle@gmail.com skriv namn, mail, telefon

adress och personnummer på den som ska ta emot inbetalningskortet Alexandra har gått första året på Balettakademiens yrkeskola, är utbildad barnskötare och har arbetat HBTQ-certifierat och med dansrörelse på förskola i flera år.

Med kurser i house, vogueing, västafrikansk dans, breakdance, streetdance, moçambikisk dans, modernt, orientaliskt, grönländsk maskdans, polska, judisk dans, och även tai chi chuan, yoga, capoeira, skateboard och kulning har Alexandra en bred palett av rörelser för improvisation och för att uttrycka sin kropp och själ i den skiftande stundens nu.

Nu fokuserar Alexandra på de improvisatoriska, flowiga, flashiga och självkänslefulla stilarna house, queer balett, vogue old way, new way och vogue femme, men framför allt på improvisation på undersköna platser och i det offentliga rummet. Livet är en dans och den är överallt!

När: 28 februari 2021 13:30 - 28 februari 2021 14:15

Var: Bagarmossens Folkets Hus / Stockholm

Arrangör: Bagarmossens Folkets Hus och Normkreativ Balett