Träffa Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar


Den 25 februari bjuder vi in till digitalt Town Hall Meeting med Nooshi Dadgostar, Vänsterpartiets nya partiledare. Nooshi Dadgostar valdes in i riksdagen 2014 och tog över som Vänsterpartiets partiledare 2020. Hon har varit engagerad inom Ung Vänster, suttit i kommunfullmäktige i Botkyrka och varit statlig utredare om bostadsbyggandet.

Delta på mötet och ställ frågor eller berätta vad du tycker direkt till Nooshi Dadgostar! En möjlighet att lyfta dina viktigaste frågor eller lära dig mer om Vänsterpartiets politik. Vi på Stiftelsen The Global Village vill minska avståndet mellan politiker och medborgare. Därför arrangerar vi Town Hall Meetings.

Ladda ner zoom client eller se till att du har senaste versionen (Maila oss för mer support om hur en använder zoom).

Anmäl dig nedan så skickar vi en länk till zoom-mötet dagen innan: https://sv-se.invajo.com/event/stiftelsentheglobalvillage/tr%C3%A4ffav%C3%A4nsterpartietspartiledarenooshidadgostar///invite?utm_campaign=event_invitation&utm_source=email&utm_medium=email&fbclid=IwAR33NQ673NNinQ1sq9WY8bhBUhX_CE7qJ_rRDSluMjN2Z-sWe7MpMhiTvvQ

Här kan en läsa mer om Nooshi Dadgostar och Vänsterpartiet: https://www.vansterpartiet.se/nooshi-dadgostar-vill.../

När: 25 februari 2021 18:00 - 25 februari 2021 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Stiftelsen The Global Village