Föreläsning om boken “Kvinnorna runt sjön Björken”


Fogelstads vänförenings vinterprogram fortsätter efter samtalet om Kvinnliga Medborgarskolans anda. En som lever vidare andan är Christina Jutterström. Möt henne härnäst i samtal om bildning och kraften att lära tillsammans! Under en eftermiddag tar Christina Jutterström oss med till sjön Björken och de studiecirklar som hon och hennes vänner har haft i över 30 år. Christina har i boken, Kvinnorna runt sjön Björken” finns fantastiska och gripande historier om hennes studiecirkelvänner. Christina kommer även prata om kraften i bildning och folkbildning.

Alla medlemmar är välkomna till samtalet. Anmäl dig på forms.gle/25VMYUD4UhPidUGw9 Efter anmälan kommer en bekräftelse på din anmälan samt mer information med möteslänk osv. Inte medlem? Bli vän på https://fogelstadsvanforening.se/blivan

Vi har max 40 platser så först till kvarn med din anmälan. Samtalet är på Zoom lördagen den 28/11 kl. 13-15.

Följ mer av vänföreningens vinterprogram på https://fogelstadsvanforening.se/fogelstad-vanforening.../ Varmt välkomna!

När: 28 november 2020 13:00 - 28 november 2020 15:00

Var: / Digital

Arrangör: Fogelstad