WEST PRIDE 14 NOVEMBER


Välkommen till en fullspäckad dag i Nordstan den 14 november. Dagen bjuder på romantiska arior, författarsamtal, Mello-redo artist, sex quiz och mycket mer! Programmet inleds kl 11.00 och avlutas kl 18.00 på evenemangsytan utanför Åhléns.

På ytan bredvid Åhléns bygger vi upp en scen med ett inhägnat publikområde. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet personer på plats samtidigt. Det är först till kvarn som gäller. Vi föreställer oss att folk kommer och går under dagen och att det blir ett naturligt flöde så alla får chans att ta del av olika programpunkter.

Du ska självklart vara helt symtomfri för att bli insläppt. Innan du kliver in tar vi din temperatur med hjälp av panntermometer och sprutar en klick handdesinfektionsmedel i näven. Allt för att säkerställa din och andras säkerhet.

Vi streamar de flesta programpunkter så om du inte har möjlighet att på plats kan du vara med oss digitalt! Vi publicerar länk här.

När: 14 november 2020 11:00 - 14 november 2020 18:00

Var: Nordstan / Göteborg

Arrangör: West Pride