Debattkväll no.110 - Grooming och sugardejting på nätet


Den oberoende tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige bjuder in till en digital debattkväll den 2 november på temat "Grooming och sugardejting på nätet".

Vad vet vi egentligen om hur internet och sociala medier används i utövandet av grooming? Hur ser gränsen mellan sugardejting och prostitution ut? Vad kan göras för att motverka problem kopplat till grooming och sugardejting? Hur kan särskilt barn och unga skydda sig på internet och sociala medier? Behövs ny eller ändrad lagstiftning? Vilket ansvar har sociala medier att identifiera och förebygga problem kopplat till grooming och sugardejting?

Med oss under kvällen för att diskutera bl.a. dessa frågor har vi advokaten och målsägandebiträdet Ulrika Rogland (Ulrika Rogland Advokatbyrå) generalsekreterare Malin Roux Johansson (RealStars), docent Lena Gunnarsson (Örebro universitet) m.fl

Tid: Måndag 2 november, klockan 17.00-19.00

Plats: Seminariet är digitalt. Anslutningslänk skickas ut i god tid innan seminariestart Kostnad: Webbinariet är kostnadsfritt

Anmälan: Är obligatorisk och görs via e-post till towe.viksten@tryggaresverige.org Sista anmälningsdag: Snarast!

När: 2 november 2020 17:00 - 2 november 2020 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Tryggare Sverige