Ulrika Knutson föreläser om ”Den besvärliga Elin Wägner”


Välkommen att förboka sittplats. OBS! Direktsänds även på Stadsbibliotekets Facebooksida. Ulrika Knutson, författare och journalist, porträtterar en av den svenska kvinnorörelsens viktigaste föregångare på ett personligt och inträngande vis. Elin Wägner var ofta långt före sin tid och ansågs av många besvärlig i sin kamp för kärleken, freden, rösträtten och miljön. I flera frågor har samhället först nu hunnit ifatt. Programmet kommer också att sändas live på Stadsbibliotekets Facebooksida:

https://www.facebook.com/stadsbiblioteket/live.

Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att kunna titta. Programmet ges i samarbete med förlaget Historiska Media. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och till det här programmet kommer det att finnas 50 bokningsbara sittplatser. Om rekommendationerna ändras så förbehåller vi oss rätten att ta bort de bokningsbara platserna.

När: 19 oktober 2020 19:30 - 19 oktober 2020 20:30

Var: Stadsbiblioteket Stockholm / Stockholm

Arrangör: Stadsbiblioteket Stockholm