Miljövänliga veckan i Bagarmossen


Miljövänliga veckan i Bagarmossen för dig som gillar hållbarhet och återbruk.

Film med David Attenborough, klädbytardag, stoppa-fixa-laga - hur?, stoppa svinnet, stötta hållbarhetsaktörer i Bagis, sticka och hur kan jag engagera mig? Dessa punkter och flera därtill samlas under paraplyet Miljövänliga veckan i Bagarmossen. Program och biljetter läggs upp efter hand. Vi som gör denna återbruksfestival kommer från refo, Medveten konsumtion, Stockholms läns hemslöjdsförening, Stockholms Naturskyddsförening, Zero Waste Stockholm och #folketshusforfuture i Bagarmossens Folkets hus.

Miljövänliga veckan är en nationell satsning från Naturskyddsföreningen.

Återbruksinspiration: En utställning med återbrukstips från Ann Tysk Bjurman, Astrid Mortensen och Maria Holmerin Nord från Hemslöjden i Stockholms län.

https://www.facebook.com/events/869086187246330/

Maria Holmerin Nord finns på plats och visar utställningen och berättar om föreningen på torsdag den 1 oktober: https://www.facebook.com/events/799860194159226 Klädbyte! fredag 2/10 kl.16-19 lördag 3/10 kl.10-16 För att hålla tryggt avstånd kommer det att vara max 25 personer samtidigt i klädbytes lokalen. Alla får boka ett pass i samband med inlämning av kläder. Klädinlämning: Max 5 rena, hela plagg. torsdag 1/10 kl.17-19 fredag och lördag samtidigt som klädbytet. https://fb.me/e/1wqOgDcCI

När: 30 september 2020 17:00 - 3 oktober 2020 16:00

Var: Bagarmossens Folkets Hus / Stockholm

Arrangör: Bagarmossens Folkets Hus, Stockholms Naturskyddsförening