Live: lansering av Barnafrid - basprogram om våld mot barn


Välkommen till lanseringen av Barnafrids digitala basprogram om våld mot barn!

Basprogrammet invigs med direktsändning på Facebook och Youtube den 30/9. Samma dag öppnas utbildningen för alla på barnafrid.se/basprogram. Utbildningen är kostnadsfri. Allt material i basprogrammet är syn- och teckentolkat.

Så ser du sändningen: Lanseringen kommer sändas direkt i ett inlägg i detta evenemang onsdag den 30 september. Klicka ”Kommer” för att få notiser och automatisk påminnelse. Bjud gärna in och dela evenemanget till andra yrkesverksamma! Livesänd lansering och panelsamtal med moderator Maria Schillaci (Programchef, Barnafrid) Panel 1: Lena Hallengren (Socialminister) Laura Korhonen (Centrumchef, Barnafrid) Carin Götblad (Regionpolischef) Mikael Thörn (Senior utredare, Jämställdhetsmyndigheten) Panel 2: Karin Sjömilla (Jurist, Barnombudsmannen) Negin Amirekhtiar (Utvecklingsledare, Nationella kompetensteamet mot hedersrelaterat våld och förtryck) Godfried Van Agthoven (Barnläkare, Barnskyddsteamet) Anna Friberg (Biträdande enhetschef inom Enheten för Stöd och Skydd, Förstärkningsteamet och Barnahus Stockholm) Inslag med Najat Maalla M'jid (FN:s särskilda representant för förebyggande av våld mot barn) Staffan Janson (Barnläkare, prof. em. Karlstads och Uppsala universitet)

Mer information och program kommer.

barnafrid #traumapåkartan

När: 30 september 2020 09:00 - 30 september 2020 10:30

Var: / Digital

Arrangör: Barnafrid - Nationellt kunskapscentrum