Stå upp för aborträtten!


På internationella aborträttsdagen arrangerar Amnesty och RFSU ett samtal kring aborträtten. Hur ser det ut vad gäller rätten till säker och laglig abort i världen dag? Vad grundar sig motståndet mot abort på och hur är det organiserat? Och hur påverkar corona pandemin tillgången till abort?

Samtalsleder gör Ami Hedenborg, talesperson, Amnesty.

Medverkande: Ulrika Westerlund, Sexualpolitiskt sakkunnig, RFSU Kristina Lod Castell, Sexualpolitiskt sakkunnig internationella enheten RFSU Katarina Bergehed, Sakkunnig kvinnors rättigheter & SRR, Amnesty Deltagande: via länk. Info och möteslänk kommer skickas till dig via mejl efter att du anmält dig! Vill du ställa en fråga har du möjlighet att göra det via anmälningsformuläret så försöker vi fånga upp dem under seminariet.

Anmälan via länk: http://aktivism.amnesty.se/.../amnesty-talks-webinar-om.../ Varmt välkomna!

När: 28 september 2020 12:00 - 28 september 2020 13:00

Var: / Digital

Arrangör: Amnesty International Sverige och RFSU