Förstå världen – hör och se Radiokorrespondenterna


Sveriges Radio har Nordens största korrespondentnät med över 20 utsända världen över. I år får ni chansen att se dem och ställa frågor som vanligt i augusti – men på ett lite annorlunda sätt, som med så mycket annat detta ovanliga år.

På scen 19 augusti samlas några av våra korrespondenter för att analysera året som gått och berätta om sina liv som korrespondenter. Programmet sänds direkt på Sveriges Radios hemsida och på Facebook.

Under kvällen kommer ni som tittar och lyssnar att ha möjlighet att skicka in era frågor till korrespondenterna.

Samma dag släpps tio Förstå Världen-poddar i Sveriges Radio-appen, där ni som vanligt denna augustidag kan höra våra korrespondenter kommentera och reflektera över året som gått.

Korrespondenterna må inte kunna träffa sin publik i verkliga livet just nu – men de initierade analyserna och berättelserna från världen bjuder vi fortfarande på.

Dessutom presenteras en nyhet i Sveriges Radios poddutbud, som ni inte vill missa!

I samarbete med Riksteatern kommer scenprogrammet klockan 18.00 också att sändas live på olika platser runt om i landet. Mer information om det hittar du hos de lokala teaterföreningarna och på www.riksteatern.se

Programmet i sin helhet presenteras 13 augusti.

Skriv in onsdag 19 augusti klockan 18.00 i kalendern för att följa livestreamen från sverigesradio.se. Ladda ner Sveriges Radio-appen så att ni inte missar några av de fullmatade utrikespoddarna som släpps samma dag.

Varmt välkomna att lyssna!

När: 19 augusti 2020 18:00 - 19 augusti 2020 19:30

Var: / Digital

Arrangör: Radiokorrespondenterna och Sveriges Radio