Kostnadsfri och webbsänd föreläsning om diskriminering


Det är din rättighet att inte bli diskriminerad eller trakasserad! Men vad är diskriminering enligt lagen? Hur kan det ta sig uttryck? Missa inte Byråns digitala och kostnadsfria föreläsning om diskriminering och diskrimineringslagen. Vi kommer gå igenom diskrimineringsgrunder och ge konkreta exempel på diskrimineringsfall och vilken hjälp byrån ger till den som blivit diskriminerad

Anmäl dig senast den 16 juni via följande länk: https://magnetevent.se/Event/vad-ar-diskriminering-38178/

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta. Vi kommer att sända via ett verktyg som heter Zoom. Du ansluter via en länk och kommer behöva skriva in ett lösenord och ett mötes ID. Länken, lösenordet och mötes ID kommer du få av oss dagen före föreläsningen. Frågor och kontakt ghyslaine.nindorera@diskriminering.se 0702-14 07 81

När: 13 augusti 2020 16:00 - 13 augusti 2020 17:30

Var: / Digital

Arrangör: Byrån mot diskriminering i Östergötland