Online hearing: hyror folk har råd med - stoppa marknadshyror!


Vänsterpartiet Uppsala län bjuder in till en online hearing under semestern på temat hur vi löser bostadskrisen och stoppar marknadshyror. Medverkar gör Momodou Malcolm Jallow, bostadspolitiskt talesperson för Vänsterpartiet, Tobias Smedberg, kommunalråd i Uppsala, och Sofia Hård, ordförande för jagvillhabostad.nu. Distriktsordförande Per Markus Risman kommer samtalsleda. Häng med från semestern och ställ dina frågor!

Hearingen kommer handla om hur bostadskrisen ser ut, varför Vänsterpartiet är beredda att fälla regeringen på marknadshyror och hur Vänsterpartiet vill lösa bostadskrisen.

Hearingen kommer ske online på facebook. Möjligheter att ställa frågor kommer att finnas. Evenemanget kommer att delas i kommentarfältet.

Vill du också stoppa förslaget på hyreshöjningar? Tycker du också det krävs en statlig politik som investerar i fler bostäder med hyror folk har råd med? Då är Vänsterpartiet ett parti för dig! Gå med i Vänsterpartiet idag och engagera dig för en bostadspolitik som fungerar för vanligt folk: https://vansterpartietweb.azurewebsites.net/#/newregister

Läs mer om Vänsterpartiets bostadspolitik här: https://www.vansterpartiet.se/politik/bostader/

När: 7 juli 2020 18:30 - 7 juli 2020 19:30

Var: / Digital

Arrangör: Vänsterpartiet Uppsala län