6 juni för ALLA !


Vi är tiotusentals medborgare som stödjer tanken på att 6 juni är en högtid för alla att fira. Nu mer än någonsin behöver vi samlande kraft och en bred gemenskap. Vi har ett starkt engagemang i detta och i 7 år byggde vi en tradition som ligger många varmt om hjärtat. Dubbla stoltheter och en internationell koppling är helt naturligt i den storstad mitt i världen som Stockholm är och detta måste ges utrymme. Av naturliga skäl blir det ingen samlande högtid 2020 men vi är många som hoppas och tror på fest, glädje och manifestation 6 juni 2021 !

Denna inbjudan blir ett sätt för oss att nå ut så vi ber er dela den vitt och brett! Vi kommer lägga upp filmer och klipp under veckan fram till lördag 6 juni så att vi alla får återuppleva känslan.

STREAMING LÖRDAG 6 juni KL 13:00 & 16:00 kolla här :

Vi kommer vara del av satsningen "United We Stream" en mobilisering från Stockholms klubbliv och kulturscener. En 24 timmars sändning som når ut i hela Europa och längre än så via Stockholm och Berlin. 100.000 tals lyssnare/ tittare väntas och vår tid blir redan kl.13:00 då vi streamar från Södra Teaterns högsta balkong med hela huvudstaden som bakgrund!

Vi kommer sedan hålla kontakten under nationaldagen genom att streama musik och pepp från Facebook sidorna "För ett öppet internationellt Stockholm" och "Mosquito" . Vi drar igång där ca 16:00 !

När: 6 juni 2020 13:00 - 6 juni 2020 21:00

Var: / Digital

Arrangör: För ett öppet internationellt Stockholm, Mosquito, Thomas Gylling