Onlinekurs - Hälsovecka hemma


Premiär för vår första onlinekurs

Hälsovecka hemma med 1,6 & 2,6 miljonerklubben

I dessa tider när vi vistas mer hemma och inte kan resa på hälso- och träningsresor lika lätt har vi skräddarsytt en onlinekurs som ger dig en personlig hälsoresa i det inre och yttre på hemmaplan.

Boka in dig på en digital hälsoresa tillsammans med några av Sveriges mest välkända profiler inom hälsa, mat och livsstil. Du får inspiration och vägledning av våra ambassadörer Annika Jankell, Gabriella Svenberg, Monika Ahlberg och Annette Lefterow.

Unna dig en hälsovecka hemma och utomhus. Onlinekursen pågår måndag t.o.m. söndag och består av 7 digitala kursbrev och en e-bok. Varje morgon får du dagens program som består av inspiration, övningar och rekommenderat upplägg för dagen. Du kan läsa, lyssna och titta på olika delar av kursens innehåll. Kursbreven och e-boken levereras till din mail och innehåller allt för din fysiska, mentala och sociala hälsa.

Du har tillgång till allt material via dessa kursbrev som kan öppnas i din mobil, ipad eller dator. På så sätt kan du ta med dig mobilen och utföra övningar och pass även utomhus.

Innehåll:

Yoga och inspiration med Annika

Reflektioner och multivitaminer för din mentala hälsa med Gabriella

Matinspiration och matlagning med Monika

Wellnessaktiviteter, träningspass och meditation med Annette

Lärorika artiklar från våra medicinska experter

Webinar om hälsa och livsstil

E-bok Din guide till wellness – en handbok om hur du tar hand om din hälsa hemma och i vardagen

Övningarna är enkla och effektiva. Alla kan hänga med. left0003_bok_20150610_salj_framsida-228x228.jpg

Du behåller kursbreven och e-boken efter avslutad vecka och kan fortsätta med din hälsa och wellness.

Pris: 275 kr för medlemmar - 295 kr för icke-medelmmar, inkl. e-bok (värde 95 kr)

Kommande hälsoveckor

Premiärvecka 25 - 31 maj (vecka 22)

Hälsovecka hemma 22 - 28 juni (vecka 26)

Hälsovecka hemma 6 – 12 juli (vecka 28) – sista anmälningsdatum 30 juni

Om våra kursledare

Monika Ahlberg är självlärd kock med hög inspirationsfaktor. Det ekologiska tänket står i centrum liksom hantverket och det estetiska kring vår måltid. Hon är en av Sveriges mest lästa kokboksförfattare och har fram till idag givit ut 22 titlar.

Gabriella Svanberg har arbetat som psykolog i 20 år och brinner för detta område. Samhällets tempo har ökat och det är lätt att känna sig otillräcklig idag. Hon har under sina år som psykolog letat efter och samlat redskap som hjälper oss att hantera och vara hållbara i en stressad värld. Hon har sin grund i Kognitiv beteendeterapi (KBT) och arbetar idag mer och mer med Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Annika Jankell är journalist, programledare & Yogini som har dansat, mediterat och praktiserat Yoga de senaste 30 åren.

Kursen är utvecklad av vår wellnessexpert och ambassadör Annette Lefterow. Med 35 års erfarenhet som hälsopedagog har hon utvecklat sin egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Hon är verksam som författare, utbildare och jobbar även med digitala strategier och webinarproduktion. Som del av kursen ingår hennes e-bok Din guide till wellness.

Läs mer och boka din plats här! http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2670

När: 25 maj 2020 00:00 - 31 maj 2020 00:00

Var: / Digital

Arrangör: 1,6 & 2,6 miljonerklubben