En plan för klimatet


OBS! På grund av coronaviruset är klimatdagen lördag den 4 april omvandlad till digitala möten över nätet. Vi kommer att inleda med ett startmöte den 4 april, kl 11.00-13.00. Därefter planerar vi flera möten över nätet under april och maj. Mer information om detta kommer. Temat är precis detsamma som för den ursprungliga klimatdagen: En kraftfull socialdemokratisk plan för klimatet. Varmt välkomna att delta! / Arrangörsgruppen.

Välkomna till en heldag med fokus på klimatkrisen och en rättvis, grön omställning!

Träffa andra som engagerar sig för klimatet. Var med och utforma en kraftfull socialdemokratisk politik för att ta stoppa upphettningen av vår planet – som tacklar både utsläppen och de växande klyftorna, som får fart på en grön omställning, och som tar oss hela vägen till Parisavtalets mål.

Vi vet alla att det är bråttom, men vi börjar ändå dagen med en kort lägesbeskrivning. Ta del av de senaste forskningsrönen, ställ dina frågor till engagerade klimatforskare. Men framför allt: Var med och utforma en plan för klimatet. Och ha trevligt på kuppen. Tillsammans bygger vi ett hållbart och jämlikt samhälle. Häng på!

Anmälan till klimatdagen görs här: https://www.abf.se/arrangemang/stockholms-lan/stockholm/samhalle-politik-fackligt/en-plan-for-klimatet/

Arrangörer: Klimatsossarna, Reformisterna, SSU Stockholm, S-studenter och Stockholms partidistrikt

När: 4 april 2020 11:00 - 4 april 2020 13:00

Var: / Digital

Arrangör: Klimatsossarna, Reformisterna, SSU Stockholm, S-studenter och Stockholms partidistrikt