Därför måste feminismen vara anti-fascistisk


Hur mår feminismen i en tid präglad av rasistisk normalisering? Vad gör vi när högernationalistiska debattörer och politiker både angriper feminismen och använder den i sitt eget namn? Medieplattformen Kontext diskuterar feminismen som anti-fascistisk kraft.

Medverkande: Mireya Echeverria Quezada, chefredaktör Kontext Silas Aliki, politisk redaktör Kontext Ulrika Dahl, professor i genusvetenskap Fler namn tillkommer, håll utkik i eventet.

Lokal: Katasalen, plan 1

OBS! FRI ENTRÉ 💜 OBLIGATORISK ANMÄLAN

Samtalet sker i formen "Annan Folkbildningsverksamhet", vilket går ut på att publiken deltar aktivt. Detta är en typ av cirkelverksamhet och behöver därmed registrerade deltagare, men går att utföra i en friare form. Läs mer här: https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-vastmanland/abf-vastra-vastmanland/var-verksamhet/verksamhetsformer/

Samtalet är en del av Feministiskt Forum 2020. Du hittar mer info om forumet: https://www.facebook.com/events/498007457731900/

När: 28 mars 2020 11:00 - 28 mars 2020 11:45

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41, / Stockholm

Arrangör: Feministiskt Forum Stockholm