AMFI #2 FELICIA MULINARI


Hur ser den nya dramatiken ut idag? Den 26/3 är Amfi tillbaka på Studio Biblom Hjelte med en ny pjästext av Felicia Mulinari. Sandra Medina framför hennes text Svaghetens parti i Saga Gärdes regi. Texten är en lyrisk skildring av smärta och sjukdom där Felicia Mulinari undersöker politiska och existentiella villkor för svaghet och omsorg.

Efter föreställningen följer ett samtal mellan Felicia Mulinarioch Lina Rydén Reynols (26/3).

AMFI #2 FELICIA MULINARI Svaghetens parti Regi: Saga Gärde På scen: Sandra Medina Ljuddesign & teknisk rigg: Sibille Attar I samtal: Felicia Mulinari & Lina Rydén Reynolds (26/3) Felicia Mulinari & Kristina Hagström-Ståhl (27/3)

STOCKHOLM 26 mars Studio Biblom Hjelte 18.30

GÖTEBORG 27 mars Göteborgs Litteraturhus 18.30

MALMÖ 28 mars Malmö Konsthall15.00 29 mars Malmö Konsthall 15.00 Biljettinformation hittar ni på delakakan.se/amfi

Amfi vill i serien Det är ett jag som talar utveckla och utmana svensk samtidsdramatik och ge utrymme för litterära röster att skriva för scen. Genom att utforska nya formspråk på scen och bjuda in till samtal vill Amfi diskutera nya pjästexter utifrån deras litterära värde och dramatiska potential. Amfi produceras av Dela Kakan i samarbete med Folkteatern i Göteborg, Malmö Konsthall, Inter Arts Center och Studio Biblom Hjelte i Stockholm med stöd av Konstnärsnämnden, Författarfonden och Kulturrådet.

När: 27 mars 2020 18:30 - 27 mars 2020 20:00

Var: Göteborgs Litteraturhus , Heurlins Plats 1, / Göteborg

Arrangör: Dela Kakan