Feministiskt självförsvar på 8e mars!


OBS!! Plats är ännu obestämd!

Kom och prova på feministiskt självförsvar! Gratis och öppet för alla som identifierar sig som tjejer!

Feministiskt självförsvar skiljer sig från andra självförsvar för att det är tjejseparatistiskt och har sin grund i en feministisk ideologi. Det feministiska självförsvaret är uppdelat i flera delar; bland annat en diskussionsdel, en fysdel och en juridisk del. Vi lägger stort fokus på att diskutera könsmaktsordningen och att leva som tjej i dagens samhälle samt att stärka tjejer som individer och som grupp.

Genom det feministiska självförsvaret skapar vi ett separatistiskt rum för alla som definierar sig som tjejer där vi kan diskutera våra egna erfarenheter, stärka varandra och hitta gemensamma strategier utan att någon kille stör.

Ingen föranmälan krävs, utan det är bara att dyka upp. Ta med en kompis, mamma, syster eller mormor - alla tjejer är välkomna!

När: 8 mars 2020 16:30 - 8 mars 2020 18:30

Var: Ung Vänster Malmö Nobelvägen 51b OBS!! Plats är ännu obestämd! / Malmö

Arrangör: Ung Vänster Malmö och Feministiskt självförsvar i Skåne