7 Fiesta Interkultural La Ruka


För sjunde året i rad: Fiesta La Ruka 2020 "Por una vida digna/ För ett värdigt Liv! "med stöd av ABF och Teater Reflex Presenterar:

Ett interkulturellt evenemang som anordnas av la Ruka och flera organisationer, grupper och individer, som är intresserade av att kämpa mot rasism och för social rättvisa samt medvetandegöra urbefolkningens aktuella situation i denna mångkulturella värld.

“Nunca hay que dejar de luchar, aunque en eso se nos vaya la vida”, y nos entrega la preciosa moraleja que siempre hay que abogar por los derechos sociales y contribuir a construir una sociedad más justa, equitativa, en la que no exista exclusión, donde prevalezcan los lindos valores humanos, donde la dignidad del ser humano sea respetada y garantizada en sus todos ámbitos"/ Gladys Marin översättning:

”Vi får aldrig sluta kämpa, även om livet försvinner” och ger oss den värdefulla moral som vi alltid måste förespråka för sociala rättigheter och bidra till att bygga ett mer rättvist samhälle där det inte finns någon uteslutning , där vackra mänskliga värderingar råder, där människans värdighet respekteras och garanteras på alla områden"/Gladys Marin

✩ VIKTIG INFO ✩:

Mat och dryck erbjuds för en billig peng under kvällen: kött, veg och vegan. Entré: 100 kr. Swisch finns eller ta med kontanter (bankomat finns på torget) OBS: kontanter funkar och vi har Swish-Fiesta La Ruka. Vi tar inte kort! Artister/ Artistas:

★ TEATRO LA RUKA PRESENTA LA Ciénaga ★ Compas musik band ★Songgaar (Hip hop) ★ Vardagslivet - en fotoutställning av Leonardo Garcia ★ konstnären Gabrielle Alfaro Mena ★ Evelyn Sepùlveda Jara (textil/sömnad/mode/smycken) ★ Föreningen- Döttrar för Internationell Solidaritet Comite solidaridad internacional . Cambio Foro Bolivia. https://www.facebook.com/dottrarsverige/ ★ Banda Jinete de plata musik ★Beatriz Piñida y grupo . musuk ★ Pilar Sanhueza Fler artister på gång! vi håller er uppdaterade:)

Sprid gärna vidare!;)

Amig@s, compañer@s, herman@s tod@s. Ya estamos llegando a la fecha para recibir otro años más nuestra hermosa y interkultural fiesta La Ruka. Ven a celebrar con nosotros este 29 de febrero, música, arte, teatro y mucho más. Quieres ser parte de la fiesta para exponer tus artesanias, pinturas, etc. Comunicate con nosotros.

När: 29 februari 2020 18:00 - 29 februari 2020 23:30

Var: Teater Reflex Kärrtorps plan 14, 121 55 Johanneshov / Stockholm

Arrangör: Juan. Cea