Föreläsning - Bemötande av utsatta barn och unga


Storasyster bjuder in till föreläsning om sexuella övergrepp och barn och ungas utsatthet. Ett tillfälle för dig som möter målgruppen att lära dig mer om ämnet och hur du på bästa sätt kan bemöta barn och unga i utsatthet. Föreläsningen vänder sig till exempelvis skolpersonal eller elevhälsan, men även andra yrkesverksamma som möter barn och unga personer i sitt arbete.

► Föreläsningen hålls av Julia Engström, verksamhetsutvecklare och kurator på Storasyster. Julia är f.d. skolkurator med vidareutbildning inom barn- och ungdomsvetenskap.

► Om Storasyster Storasyster är Sveriges största stödorganisation för dem som utsatts för sexuella övergrepp. Storasyster har hela Sverige som upptagningsområde och arbetar aktivt för att förebygga sexuellt våld inom tre fokusområden: förebyggande, stödjande och opinionsbildande.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.foreningenstorasyster.se

Datum: 26 Februari 2020 Tid: 16.00 - 17.45 Plats: Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, Stockholm Pris: 100 kr

Anmäl ditt deltagande via denna länk (att endast attenda på Facebook räcker inte): https://magnetevent.se/Event/forelasning---sexuella-overgrepp-och-bemotande-av-utsatta-barn-och-unga--36708/

Vi bjuder på kaffe.

Har ni frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till julia@foreningenstorasyster.se

♀ VARMT VÄLKOMNA ♀

När: 26 februari 2020 16:00 - 26 februari 2020 17:45

Var: Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, / Stockholm

Arrangör: Storasyster