Dansa för klimatet!


Alla som älskar vår jord och kan tänka sig att delta i en inspirerande flashmob som den i videon är välkomna att delta i denna flashmob för att visa politikerna att vi vill kunna leva vidare på den här planeten. Du behöver inte kunna dansa; det viktiga är att du är med och att vi har kul ihop! Om du inte vill dansa kan du hjälpa till med att dela ut flyers eller hålla skyltar 😊💚🌎

Vi träffas och övar tillsammans kl 11.00 på basketplanen mellan Skrapan och Åsö Vuxengymnasium. 😊 Wihooo! 💚🌎🕺🏻

Klockan 12 kör vi en flashmob på Medborgarplatsen och om vi orkar dansar vi vidare längs Götgatsbacken ner till Slussen. Ta gärna med allt glittrigt och disco-glammigt du kan hitta som hattar, paljetter, peruker och stora hårband. Tänk festligt och karneval! 😊🕺💃

Så här såg det ut förra gången vi dansade: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ccVJYq15sXw

Här är instruktionen för dansen! https://www.youtube.com/watch?v=wb19JpQRJ1A

Om du undrar något kontakta Petra 072 2511400 eller Karin 0708 816989.

När: 15 februari 2020 11:00 - 15 februari 2020 13:00

Var: Vartoftagatan / Stockholm

Arrangör: Klimataktion