IFEMA Filmfestival 2020


Välkommen till IFEMA International Female Film Festival Malmö 2020 - Sveriges äldsta filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer! 🎥♀👁

För 14:e året är IFEMA tillbaka för att påminna er om alla magiska kvinnliga regissörer som finns världen över. För att inspirera, ge kraft, perspektiv och mod att fortsätta kämpa för en jämställd filmbransch - och värld. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö med omnejd.

Varmt tack till Malmö stad Film i Skåne AB FilmCentrum Syd ABF Malmö Folkets Bio Malmö / Panora Arkana & alla andra som gjort årets festival möjlig 🖤

-----------------------------------ENGLISH------------------------------------ IFEMA International Female Film Festival in Malmö has been screening films made by female directors since 2006. The 14th edition of the festival takes place at Cinema Panora in Malmö and selected venues in Skåne, Febraury 12-15 2020.

IFEMA gives the possibility to see films not presented in Swedish distribution, to experience stories we need to hear about, to get a perspective on reality we might not even think existed. All films are of course directed by women.

More info on the festival 2020 is soon to come.

WEBSITE: http://femalefilmfestival.se INSTAGRAM: ifema_malmo

När: 12 februari 2020 09:00 - 15 februari 2020 22:30

Var: Ifema filmfestival Ifema, Imagenes del sur, c/o Filmcentrum, Monbijougatan 17E, / Malmö

Arrangör: Ifema filmfestival, ABF Malmö, Film i Skåne AB, Folkets Bio Malmö