Reflections on climate change and indigenous perspectives


“HOW DO I TELL AN ACADEMIC ORGANISATION THAT THE LAND IS A RESEARCH PARTICIPANT?: REFLECTIONS FROM AN ONGOING PROJECT ON CLIMATE CHANGE AND INDIGENOUS PERSPECTIVES”.

Datum: 13 november 2019 Plats: Engelska parken, Hus 22 - sal 22-1017, Uppsala universitet.

Föreläsare: Dr Frances Wyld, är en Martu kvinna (Aboriginal people of the Pilbara region of Australia) och doktor i kommunikation. Dr Wyld jobbar för närvarande med projektet Indigenous Australian perspectives on Climate Change. som leds av CEMFOR Uppsala universitet, för att undersöka klimatförändringar, urbefolkningsperspektiv och innovation.

Abstract: In this presentation I reflect on the methodology and ethical considerations of an Australian sub-project that is part of the research project Dálkke: Indigenous Climate Change Studies, funded by FORMAS, within the Swedish National Research Programme on Climate, and placed at the Centre for Multidisciplinary Studies on Racism, CEMFOR, at Uppsala University. Läs mer här https://cemfor.uu.se/evenemang/forskningsseminarier/

Varm välkomna! Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism (CEMFOR)

När: 13 november 2019 15:15 - 13 november 2019 17:00

Var: Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism Thunbergsvägen 3B, / Uppsala

Arrangör: Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism och Dálkke - Indigenous Climate Change Studies