Kuken für alle - en ägar och användarguide


🏳️‍🌈RFSU på Pride House!🏳️‍🌈

Kuken har en tendens att flyga under radarn. Den blir tagen för given och ses om enkelspårig och okomplex – och inget kunde vara mer fel. Sexinspiratören Marika Smith guidar publiken i penisens universum – från de skönaste punkterna och hur de stimuleras till färsk forskning kring hur hjärnan och kuken kommunicerar med varandra – och så en steg-för-steg-kurs i kukdyrkan, för även snoppar behöver, tro det eller ej, mer genitalt självförtroende. Allt detta kryddat med en massa tips, tricks och handgrepp som tar kuktjusning – på dig själv eller andra - till en helt ny nivå.

IN ENGLISH:

Dicks have a tendency to fly under the radar. The are taken for granted and seen as simple creatures without much complexity – and nothing could be farther from the truth. Sex inspirator Marika Smith guides the audience through the universe of the penis – from the sweetest spots to recent science on the communication between dick and brain. An on top, a how-to guide to cock worship, because believe it or not, folks with phalluses need increased genital self-confidence too.

När: 31 juli 2019 14:00 - 31 juli 2019 14:45

Var: C6, Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98 / Stockholm

Arrangör: RFSU