Trollhättan Pride 2019!


Klockan 12:00 öppnar den färgsprakande folkfesten vid festivalområdet utanför Högskolan Väst. Det bjuds på bl.a. underhållning, musik, mingel, lite annat smått och gott, glädje och kärlek! Klockan 15:00 avgår Prideparaden som slingrar sig runt på stadens gator för att sedan gå i mål utanför Folkets Hus Kulturhuset där vi senare på kvällen kommer att ha en glittrande galakväll! !😍🏳️‍🌈✨#trollhättanpride (Festivalen på dagen är gratis för alla! ❤️)

Klockan 21:00 öppnas dörrarna till Folkets Hus Kulturhuset och röda mattan rullas ut. En glittrig galakväll i Apollon med fantastiska artister, show, DJ och klackarna i taket fram till 02:00! Trollhättans första Pridegala någonsin, tillsammans skriver vi historia!

Du kan redan nu köpa biljetter till vår glittriga galakväll på Folkets Hus i Apollon via länken:

https://www.trollhattan.fh.se/events/event/pridegala-2019/?fbclid=IwAR3LFGnMtyPf-FJA2Cx1Zp9ebv6i4cvP07uPSHdCRSzpnYSFknPGrpLZItk


Vill du, ditt företag/arbetsplats eller organisation bli vår sponsor? Fyll i formuläret på vår hemsida: www.trollhattanpride.se

När: 29 juni 2019 12:00 - 30 juni 2019 02:00

Var: Folkets Hus Kulturhuset / Trollhättan

Arrangör: Trollhättan Pride