Amythyst Kiah (US) / Twang / 17 juni


Porter & Thorells Syndrom / Rootsy Live STHLM presenterar:

AMYTHYST KIAH (US)

TWANG (Katarina Bangata 25) Måndag 17 juni Insläpp: 19.00 Konsert: fr. 20.00 (slut senast 22.00) Förköp: 150 SEK Biljetter i dörren: 180 SEK

MAT & DRYCK För dig som önskar komma in tidigare har Twangs cafédel på gatuplan öppet. Enklare meny finns för den hungrige. Fullständiga rättigheter för den törstige

Amythyst Kiah Amythyst Kiah har en stark och kraftfull röst, en förmåga att skriva viktiga låtar och en kunskap om och passion för musiktraditionen från den amerikanska södern i allmänhet och den afrikansk-amerikanska i synnerhet.. Precis som kolleger som Rhiannon Giddens och Leyla McCalla har hon fördjupat sig i blues, old time och gospel, men inte stannat där. All kunskap och alla influenser har hon använt för att skapa nutida musik med djupa rötter. Det blir lika mycket Sister Rosetta Tharpe som Adele. Gränslöst och tidlöst! Missa inte denna spännande artist på unika Twang den 17 juni!

Varmt välkomna!

När: 17 juni 2019 19:00 - 17 juni 2019 23:00

Var: Twang Katarina Bangata 25 / Stockholm

Arrangör: Porter & Thorells Syndrom AB och 4 andra