Presentation av årets MR-pristagare


Vem är årets människorättskämpe? Var med när vinnaren av Årets MR-pris presenteras på stora scenen under Järvaveckan!

Svenska FN-förbundet delar årligen ut ett pris för att uppmärksamma enskilda personers arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna i Sverige. Pristagaren är en enskild person som gjort särskilt betydelsefulla insatser för att stärka arbetet med mänskliga rättigheter i Sverige. Tidigare pristagare är bland annat regissören Amanda Kernell, handbollsspelaren och opinionsbildaren Linnéa Claeson och debattören Sara Mohammad.

Svenska FN-förbundet kommer finnas på plats under Järvaveckan, läs mer på jarvaveckan.se.

När: 14 juni 2019 14:45 - 14 juni 2019 15:00

Var: Spånga IP Solhems hagväg 2 / Stockholm

Arrangör: Svenska FN-förbundet och UNg FN-förbundet