Among Lynx Blidösundsbåten


Vi ska spela på den supergoa blidösundsbåten den 23e maj! Detta gig har vi fantastiska Lina Anderberg på trummor och två fabulösa sånggäster; Zubaida Solid och Jessica Taylor, och dessutom MASSA ny musik! Don´t miss out! Yours truly/ Among Lynx

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

Från: Skeppsbron nedanför Slottet

Åter: 22.15

Om turen: Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna

När: 23 maj 2019 18:00 - 23 maj 2019 22:15

Var: Musikbåten Blidösund Gamla Stan, / Stockholm

Arrangör: Among Lynx