23 maj med Fatta!


Den 23 maj är det ett år sedan riksdagen röstade ja för en samtyckeslag – det vill vi uppmärksamma!

Fatta kommer att finnas på plats på LAIKA Hornhuset där det kommer hållas panelsamtal med fokus på rättsväsendet.

Var befinner vi oss i dagsläget – och vad krävs i framtiden? I panelen sitter Nina Rung (kriminolog, Huskurage), Silvia Ingolfsdottir (advokat, Brottsbyrån, Kristina Wicksell (Make Equal) och Katarina Bergehed (Amnesty International Sverige)

I samband med eventet lanseras också det nya Fatta-samarbetet tillsammans med Feministsmeden. På plats under kvällen kan du få vara bland de första att få bära smycket och med möjlighet att köpa det innan kollektionen släpps i Fattas webshop.

Mer information kommer löpande i eventet.

När: 23 maj 2019 19:00 - 23 maj 2019 01:00

Var: LAIKA Hornhuset Långholmsgatan 15B, 11733 Södermalm / Stockholm

Arrangör: FATTA, LAIKA Hornhuset, Hornhuset