Livepremiär och releasefest för Svan Sessions Fotboll


Välkommen på livepremiär och releasefest för Svan Sessions Fotboll och den inofficiella VM-låten "Jag tror jag stannar kvar"!

Fotbolls-VM närmar sig med stormsteg och redan den 15 maj släpper Sabina Wärme och Moa Svan den inofficiella vm-låten "Jag tror jag stannar kvar".

  • ”Tänk dig att du är en riktigt dedikerad supporter till, låt oss säga ”Det riktiga landslaget” (refererar till Moa Svans bok med samma titel) eller kanske till hela konceptet fotbolls-VM i stort. Och att du lagt semestern precis över dom datumen som VM i år går av stapeln. Du är på plats i Frankrike, får kolla fotboll på dom här gigantiska arenorna. Och mitt i den extasen träffar du nån som kanske är tjejen i ditt liv. Det handlar låten om”, säger Sabina Wärme.

Singeln är en del av det större samarbetet Svan Sessions Fotboll som, förutom specialskriven musik, rymmer både matchvisningar och live-koncept med standup, performance lecture och olika artistsamarbeten.

Kom och se livepremiären av både låten och scenkonceptet Svan Sessions Fotboll, ät snacks och fira releasen med oss på Högkultur i Högdalen! Dessutom har vi dagen till ära docent Helena Tolvhed (författare till "På Damsidan") med oss på scenen för ett samtal om fotbollshistoria.

19:00 - Insläpp och välkomstdrink

19:30 - Svan Sessions Fotboll live på scen

Entré 50:- inkl välkomstdrink. Köp biljett i dörren eller förköp via billetto.

När: 15 maj 2019 19:00 - 15 maj 2019 21:00

Var: Högkultur - Scen & Möte Högdalsplan 12, 12454 Högdalen / Stockholm

Arrangör: Svan Sessions och Studiefrämjandet Stockholms Län