Progressiv Bar På Första Maj


PROGRESSIV BAR ÄR TILLBAKA! FIRA FÖRSTA MAJ MED OSS!

Efter demonstrationståg och tal ses vi på restaurang Landet vid Telefonplan för att fira första maj! Vi umgås, lyssnar på spännande gäster, quizzar, lyssnar på musik och dricker öl. Dessutom passar vi på att kicka igång EU-valrörelsen och kör EU-tema på hela programmet. Kul va!?

Program mellan 18.30-20.00 cirka. Uppdateringar kommer!

  • VAD STÅR PÅ SPEL I EU-VALET? Samtal med nuvarande och före detta EU-politiker. Vad handlar EU-valet om? Varför är det viktigt? Vilka blir de stora frågorna? Vilka frågor behöver vi väljare ha koll på? Passa på att fråga om allt du vill veta inför valet!

  • PÅVÄG MOT ETT HÖGEREXTREMT EUROPA? Högerextrema- och populistpartier är på frammarsch inför EU-valet och ser ut att kunna göra ett rekordval. Vi samtalar med journalisten Joakim Medin om vad som står på spel, vad driver de högerextrema partierna för agenda, varför går de så bra i opinionen och hur vill de förändra Euorpa?

Joakim Medin har lång erfarenhet av utrikesjournalistik och har bevakat de högerextrema partiernas frammarsch i Europa. Förra sommaren gav Joakim ut reportageboken "Orbánistan – Rädsla och avsky i det illiberala Ungern".

  • !!EU-QUIZ!! Testa dina EU-kunskaper i vårt för kvällen specialgjorda quiz. Fina priser utlovas!

Bjud med en kompis och kom! //Socialdemokraterna i Hägersten

När: 1 maj 2019 18:00 - 1 maj 2019 23:00

Var: Restaurang Landet LM Ericssons väg 27 / Stockholm

Arrangör: Socialdemokraterna Hägersten och Restaurang Landet