VidDinSida


Nu får det vara nog!! Att vara äldre i Sverige eller att bli äldre i Sverige är hemskt, man kan hamna på gatan om ens livskamrat dör på några dagar!! Det finns pensionärer som jobbat hela sitt liv men pengarna räcker inte!! Dom bor utomhus! Sverige ett välfärdssamhälle ! Tak över huvudgaranti finns inte, kommunerna måste ta sitt ansvar och det är regeringens jobb att se till att dom gör det!

Så nu tågar vi upp tillsammans och gör oss hörda!!! Överallt tillsammans i vårt avlånga land ser vi till att våra äldre får den trygghet dom förtjänar och även våra barn, du och jag 💕väl mött den 24:e

14.00 samlas vi i humlegården och går tillsammans till Myntorget :)

Väl mött ❤️

SKRIV UNDER NU

https://www.skrivunder.com/inga_fler_hemlosa_fattiga_pensionarer_i_sverige

När: 24 april 2019 14:00 - 24 april 2019 16:00

Var: Humlegården / Stockholm

Arrangör: Vid Din Sida - Stockholm