Nätverksmöte för 17


Längst tunnelbanans linje 17 i Skarpnäcks stadsdel finns flera olika grupper och nätverk som efter förmåga stöttar "utsatta EU-medborgare" som vistas i våra grannskap. Samma frågor uppkommer gång på gång: Var kan folk sova? Var finns det möjlighet att få vård? Hur ska vi stötta? Hur ska vi kunna förmedla information? Varför försvinner folks ägodelar hela tiden?

Nu arrangerar vi ett nätverksmöte för alla engagerade som bor i stadsdelen och tar stöd av varandra! Tillsammans kan vi lyfta mänskliga rättigheter för utsatta. Vi skriver ett förslag på hur vi skulle vilja att ett lokalt härbärge med social inriktning skulle vara. Sakkunniga medverkar. Fika finns.

Tid: Söndag 27/1 kl 14-17 2019

Anmäl dig på mail: solidaritet17@gmail.com

och skriv gärna något om vem du är och i vilket grannskap du är engagerad, eller om du stöttar utsatta på något annat vis. Adress meddelas till anmälda.

Välkommen!

När: 27 januari 2019 14:00 - 27 januari 2019 17:00

Var: Skarpnäck, / Stockholm

Arrangör: Solidaritet för 17