Jullunch 2018 till förmån för Stockholms Hemlösa


Årets godaste jullunch med Stockholms Stadsmission och Smaka på Stockholm!

Den 20 december är det dags för vår årliga jullunch med insamling till förmån för Stockholms hemlösa framför stora scenen i Kungsträdgården kl. 11.00-14.00. Härlig gröt och julsmörgås (skinka eller vego) för 100kr per person.

Samla ihop gänget, kom ner till Kungsan och njut av vår stämningsfulla jullunch, serverad av ett helt gäng alldeles underbart överkvalificerade grötvärmare och skinkgriljerare så som Frida Ronge, Martin Berg, Malin Söderström, Ulrika Brydling och många fler. Även i år är kommer Mathias Dahlgrens med sitt goda vegetariska alternativ till skinkan! Mellan 12.00 och 13.00 bjuds det också på julstämning från scenen.

Som vanligt gäller specialerbjudandet ”Kom 1 – Betala för 2” så att vi kan bjuda alla som lever i hemlöshet på en värmande jullunch. Tack vare att alla ställer upp gratis med allt från råvaror och maskiner till sin tid, så går var enda krona oavkortat till Stadsmissionen.

Vi tar tacksamt emot julklappar till människor som lever i hemlöshet! Klapparna behöver vara nya och oanvända, dessutom är oinslaget det bästa eftersom Stockholms Stadsmission lättare kan sortera klapparna då. Önskemål: underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakgel, tandborstar etc.), presentkort på affärer som säljer tidigare nämnda varor.

Ta INTE med begagnade kläder. Vi har ingen möjlighet att ta emot dem i Kungsan utan var snäll och lämna dem till närmsta second hand butik.

Samla ihop familj, vänner och kollegor och njut av den godaste lunchen i år!

Kan du inte komma men vill vara med och bidra lite extra till Stockholms Stadsmission:

Swisha valfritt belopp till 9003518

Plusgiro: 90 03 51-8

Bankgiro: 900-3518

När: 20 december 2018 11:00 - 20 december 2018 14:00

Var: Kungsträdgården / Stockholm

Arrangör: Jullunch för Stockholms hemlösa