Momentum Gnesta – En manifestation för medmänsklighet


Föreningen Art Lab Gnesta, Långsjö teater och Lokstallet Gnesta AB bjuder för fjärde året i rad in alla medmänniskor till en symbolisk kraftsamling. I tider av polarisering är denna manifestation en samlande hyllning till FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter. Vi som möter upp stödjer denna förklaring och vandrar tillsammans för en inkluderande ort!

Samling kl 16:00 utanför Art Lab Gnestas lokaler på Bryggeriholmen, där det är vernissage för en utställning med Scener härifrån (vernissagen pågår 12-16). Därefter går vi tillsammans med tända facklor längs strandpromenaden förbi vårt vackra Gnesta, för kvällen utsmyckat med ljusinstallationer, bort till Lokstallet där det bjuds på soppa, glögg, tal och sång.

Denna manifestation är religiöst och partipolitiskt obunden. Bakom manifestationen står:

Art Lab Gnesta Föreningen Teater i Gnesta Gnesta Handel Gnesta kommun Gnesta solidaritet Konst i Gryt Kultur 57 Kören Karins Änglar Lokstallarna i Gnesta AB Långsjö teater NaturAhl HLR & Hälsa Skottvångs Grufva Smedsta GF Stjärnhovs IK Studiefrämjandet Vår Lokal

När: 8 december 2018 16:00 - 8 december 2018 17:30

Var: Art Lab Gnesta Bryggerigränd 4 / Gnesta

Arrangör: Art Lab Gnesta