En kväll med Zonta - Nej till våld mot kvinnor


I samband med den världsomspännande 16-dagarskampanjen som uppmärksammas internationellt av FN och Zonta internationellt, med start 25 november, bjuder Mölndals Zontaklubb in till ett öppet seminarium kring mäns våld mot kvinnor och flickor för att stimulera till diskussion och reaktion kring ett ämne som ofta väcker starka känslor när vi ser, hör och möter det. Samtal med Sonja Hönig Schough som var President för Zonta International och Zonta International Foundation under perioden 2016-2018. Göteborgs Stadsmission berättar om hur det är att arbeta med kvinnor i utsatthet och utanförskap.

När: 28 november 2018 17:30 - 28 november 2018 18:30

Var: Mölndals stadsbibliotek - Biblioteken i Mölndal Brogatan 40 / Mölndal

Arrangör: Mölndals stadsbibliotek - Biblioteken i Mölndal