Ikke rør abortloven! - Oslo


Statsminister Erna Solberg har varslet mulige innstramminger i abortloven for å få KrF med i regjeringen. Vi vet ennå ikke hvor og når forhandlingene finner sted, men nå må vi mobilisere kvinner, menn og barn over hele landet for å gi regjeringen en kraftig advarsel. Skal norske kvinner tvinges til å føde barn de ikke kan ta seg av for at Solberg skal få sin flertallsregjering? Vi finner oss ikke i at kvinners rett til eget liv og egen kropp tråkkes på og rives ned. Ikke rør abortloven, Erna!

Program og appellanter oppdateres fortløpende.

Tilsluttet: Kvinnegruppa Ottar Kvinnefronten Oslo Kvinnesaksforening Feministisk initiativ Women’s March Norway Rødt/Rødt Kvinnutvalget/Rødt Oslo Unge Venstre Rød Ungdom Seksualpolitisk nettverk for ungdom

När: 17 november 2018 14:00 - 17 november 2018 17:00

Var: Eidsvolls plass / Oslo

Arrangör: Kvinnegruppa Ottar och Kvinnefronten