Superquiz - Tema: Transikoner


Varmt välkomna till Slottsbiografen för en magisk start på Transgender Awareness Week som pågår 13-17 november.

Uppsala tjej- och transjour bjuder in till en quizkväll med tema TRANSIKONER! Dra med dig ditt mest välslipade quizgäng eller hitta dina quizkompisar på plats – varje lag kommer att bestå av 2-4 personer och FETA priser utlovas (… det har varit snack om priser från feministsmeden, så ni förstår ju hur amazing det här är).

Det är gratis och de bjuder dessutom på popcorn, godis och drinkar – alkoholfritt och veganskt såklart!

Alla oavsett ålder är välkomna!

Transgender Awareness Week är en vecka för att hylla och uppmärksamma de av oss som är transpersoner samt utbilda om transfrågor.

TILLGÄNGLIGHET: - Lokalen är i gatuplan och tillgänglig för rullstolar. Entrén har dörröppnare. Hörslinga och RWC finns. - Quizet kommer att innehålla inslag av ljud, bilder och filmklipp. - Alkoholfritt evenemang (dvs en får inte ta med egen alkohol).

När: 13 november 2018 18:30 - 13 november 2018 20:00

Var: Slottsbiografen Nedre Slottsg. 6B / Uppsala

Arrangör: Uppsala Tjej- och Transjour