Ladies Got The Blues


Den 22: a september hålls Ladies Got The Blues, en hyllningskonsert till alla kvinnliga bluesmusiker genom tiderna, arrangerad av musiker ur den unga, nya bluesgenerationen.

För fjärde gången är det dags för musikerna i musikkollektivet Ladies Got the Blues att äntra scenen på Fasching Jazz Club i Stockholm för att återigen skapa bluesmagi! Efter några år av turnerande i både Sverige och Europa så är det äntligen dags den succéartade liveshowen att bjuda in nya gäster och ta sig an en helt ny låtrepertoar.

Ladies Got The Blues bjuder på en hyllningskonsert till alla stora kvinnliga musiker, artister och kompositörer inom bluesen, som genom tiderna synts alldeles för lite med tanke på deras enorma stordåd inom musiken.

”Denna föreställning är fantastisk och visar inte bara vad kvinnliga bluesutövare och kompositörer har betytt för musiken utan lyfter också fram hur många begåvade och talangfulla tjejer det finns i detta land! Jeffersson Bluesmagazin 2014.

På scen: 20:00

Support: Vilma Flood Hases

Husband: Eva-mi Ringqvist - sång Zubaida Solid - sång Elin Öberg - munspel Mathilda Fritzell - gitarr Malin Ahlberg - keys Tove Brandt - bas Amanda Savbrandt - trummor

Gäster: Elin Larsson (Bluespills) - sång Tove Gustafsson - sång Jessica Taylor - sång Kiralina Salandy - sång Elin Larsson Forkelid -saxofon Ina Molin - slagverk Moa Brandt - gitarr

När: 22 september 2018 18:00 - 22 september 2018 22:30

Var: Fasching / Stockholm

Arrangör: Ladies Got The Blues och Fasching