Kurs: Kreativa metoder för att möta människor på flykt


Möter du människor som kommit till Sverige på flykt och befinner sig i en asylprocess i ditt arbete? Vill du få fördjupad förståelse, inspiration och engagemang för att göra detta möte ännu bättre? Välkommen till en kostnadsfri fortbildning arrangerad av Clowner utan Gränser som bygger på lekfull interaktion och konstruktiv kommunikation.

Kursen syftar till att stärka dig som deltagare i ditt arbete med att möta människor som befinner sig i en asylprocess. Du får testa arbets- och förhållningssätt byggda på Clowner utan Gränsers metoder från arbetet i Sverige och internationellt.

Kursen innehåller praktiska övningar i cirkus, lek och skratt, ledarskap, samarbete och gruppdynamik. Du får även tid att reflektera och diskutera viktiga frågor tillsammans med de andra deltagande samt möjlighet att blicka framåt.

Kursledare: Kajsa Englund och Virginia Librado.

Anmälan krävs.

Kursen är kostnadsfri med stöd från Europeiska asyl-, migrations- och integrationsfonden.

När: 21 september 2018 10:00 - 21 september 2018 17:00

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: ABF Stockholm och Clowner utan Gränser