Statement Festival 2018


Världens härligaste musikfestival blir av! Statement Festival, en festival helt fri från cis-män, i såväl publik som på artistlistan. En festival för kvinnor, icke-binära och transpersoner där trygghet är en självklarhet och nu släpps snart de första biljetterna. Vi ses på Bananpiren.

Biljetter:

På 11 minuter såldes våra early bird-biljetter slut, men misströsta inte! I januari släpper vi ordinarie biljetter till festivalen! Haffa en biljett till 2018 års fetaste festival på Tickster.com

Vi behöver fortfarande allt stöd vi kan få, så om du vill Stötta Statement festival ytterligare kan du swisha valfritt belopp till 123 049 1829 och märk det med "gåva". (Vi som jobbar med festivalen gör det ideellt, så ni kan vara trygga med att pengarna går direkt till skapandet av feta line-ups och ett tryggt engagemang.)

När: 31 aug - 1 sep, 2018

Var: Bananpiren, Göteborg

Åldersgräns: 18 år

Line-up: TBA

När: 31 augusti 2018 00:00 - 1 september 2018 00:00

Var: Bananpiren, Södra Frihamnspiren 1 / Göteborg

Arrangör: Statement Festival