Valfika i Landskrona med Gudrun!


Är du nyfiken på feministisk politik? Längtar du efter en tydlig motkraft till högerextremismen och rasismen?

Gudrun Schyman är på valturné! 60 orter på 6 veckor, utan att lämna marken. Den 22 augusti kommer hon till Landskrona för ett valfika på Slottscaféet i Landskrona! Självklart kommer ni även kunna träffa representanter för F! Landskrona.

Feministiskt initiativ representerar ett kraftfullt alternativ i politiken.

De försvarar de mänskliga rättigheterna. De förändrar makten och förnyar politiken. Med kärleken som drivkraft säkrar de demokratin och tryggar allas rätt att ta plats. Sverige är redo för ett rosa parti: i riksdagen, i regioner/landsting och i kommunerna.

Fika kan köpas på plats.

När: 22 augusti 2018 13:30 - 22 augusti 2018 15:00

Var: Restaurang Slottscaféet / Landskrona

Arrangör: Feministiskt initiativ Landskrona och Feministiskt initiativ