Föredrag: Polyamori och relationer utanför våra vanliga normer


Är du intresserad av HBTQ-frågor och relationer utanför våra vanliga normer? Funderar du över meningsfulla relationer i stort och hur dessa ifrågasätter de normativa och ofta slentrianmässigt uppkomna?

I samband med Gävle Pride berör vi detta spännande ämne i ett föredrag med möjlighet till efterföljande diskussion. Medverkar gör Martina Hallin och Stefan Lindberg. Välkommen att bara lyssna eller ställa frågor kring det du undrar över!

Fri entré. Ingen anmälan. Alla är välkomna

Arrangemanget genomförs av RFSL Gävleborg och Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg och Gävle Pride

När: 17 augusti 2018 16:00 - 17 augusti 2018 17:30

Var: Kulturhuset Gävle Hamiltongatan 1 / Gävle

Arrangör: Gävle Pride och Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg