Andrahandskontraktet


Andrahandskontraktet –

är en hemmasnickrad proffsföreställning för hela familjen om Stockholms usla bostadspolitik, invånarnas rotlöshet och om jakten på ett hem att sitta chill i. Med levande konstverk av Olof Marsja och dedikerade danser av Ellen Söderhult och Stina Nyberg berättas historien om hur Stockholms bostadspolitik gick åt helvete.

Andrahandskontraktet är gratis och öppet för barn och vuxna.

Dans: Stina Nyberg Ellen Söderhult Robert Malmborg Eliisa Erävalo Dan-Erik Dahlin Lilly Zetterberg Lilla Baletten

Scenografi/Levande konstverk/Omslagsbild: Olof Marsja

Musik av: Yakumbé Andreas Nilsson (dragspel)

Dokumentation/video: Marta Dauliute Tomas Sinkevičius

Bomassan genomförs med generöst stöd av Svenska PostkodStiftelsen, Kulturbryggan och MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor). Bomassans publika program genomförs i samarbete med ABF Stockholm.

När: 11 augusti 2018 16:00 - 11 augusti 2018 17:00

Var: Gubbängsfältet / Enskede

Arrangör: Bomassan och Konsthall C